Vestre Aker Historielag tidligere Vinderen Historielag

Postboks 187, Vinderen

N-0319 Oslo

Til nye medlemmer:

Trykk på gul knapp «Kjøp nå» så kommer du inn på elektronisk betaling av medlemskap. Husk å oppgi rett navn, adresse og e-post på den som skal motta medlemsbladet vårt.

Velkommen som nytt medlem i en av Norges største lokalhistorielag

Vestre Aker historielag dekker bydel Vestre Aker, fra Frøen til Frognerseteren, og er ett av de største historielagene i Norge, med nærmere 900 medlemmer.

Vårt formål er å skape interesse for og samle kunnskap om lokalhistorien i vårt område.

Dette gjør vi gjennom å arrangere medlemsmøter, turer vår og høst og gjennom vårt blad, som utkommer med fire numre pr år.

Vi ønsker alle med interesse for bydelen og dens historie velkommen som medlemmer!

Torsdag 14. juni drar Vestre Aker Historielag på tur til Kistefos på Jevnaker. Vi inviterer til Kistefos Industrimuseum og skulpturparken. Det blir også mulig for interesserte å besøke kunsthallen med den polske maleren Sasnal.

Pris per person er kr. 510, som også inkluderer lunsj. Beløpet betales til kontonr: 7874 05 98200.

Det er påmelding innen 8. juni til Bjørn Christophersen, tlf: 93 89 94 74 eller Seyna Sønnichsen, tlf. 90 06 65 83.

Det er avreise fra Kiwi på Slemdal klokken 09.00. Røa kirke klokken 09.15

Årskontingent: 250.-

ny hjemmeside publisert fra 1.november 2014.