Vestre Aker Historielag tidligere Vinderen Historielag

Postboks 187, Vinderen

N-0319 Oslo

Til nye medlemmer:

Trykk på gul knapp «Kjøp nå» så kommer du inn på elektronisk betaling av medlemskap. Husk å oppgi rett navn, adresse og e-post på den som skal motta medlemsbladet vårt.

Velkommen som nytt medlem i en av Norges største lokalhistorielag

Vestre Aker historielag dekker bydel Vestre Aker, fra Frøen til Frognerseteren, og er ett av de største historielagene i Norge, med nærmere 900 medlemmer.

Vårt formål er å skape interesse for og samle kunnskap om lokalhistorien i vårt område.

Dette gjør vi gjennom å arrangere medlemsmøter, turer vår og høst og gjennom vårt blad, som utkommer med fire numre pr år.

Vi ønsker alle med interesse for bydelen og dens historie velkommen som medlemmer!

Tur til Søsterkirkene på Hadeland onsdag 19.september. Et av hvilestedene på den gamle Pilegrimsveien til Nidaros. Vi vil også invitere til en lett lunsj på Granavollen Gjestgiveri der man kan se den fredete Gregers-stua fra 1657.

Pris per person kr. 540 med lunsj inkludert. Beløpet betales til konto: 7874.05.98200. Påmelding innen 6.september til:

Bjørn Christophersen tlf.93899474 eller Seyna Sønnichsen tlf. 90066583.

Det er bussavgang fra Røa Kirke kl. 9.00 og fra Slemdal (Kiwi) kl. 9.15.

Årskontingent: 250.-

ny hjemmeside publisert fra 1.november 2014.